Πρώτη σελίδα Google και πρώτη θέση στη Google.

ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ GOOGLE

Πολλές υποσχέσεις για εμφάνιση της ιστοσελίδας σας στην πρώτη σελίδα της Google;

Πολλές οι απογοητεύσεις σας;

Δείτε σε αυτό το πόρταλ πλήθος αποδείξεων με χειροπιαστά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της πολύχρονης (ήδη 16 συναπτά έτη) πορείας μας στην προώθηση ιστοσελίδων.

Καλέστε μας για μία δωρεάν συνάντηση και ενημέρωση στο χώρο σας.

SEO SPECIALISTS
Έχετε απογοητευτεί ήδη από πολλούς, που αυτοαποκαλούνται seo specialists;

Για να διαβάζετε αυτή την ιστοσελίδα, σημαίνει ότι έχετε περάσει το στάδιο της σύγχυσης και πλέον ερευνάτε, είστε πολύ προσεκτικοί και απαιτείτε.

Τί είναι αυτό που είναι απαιτητό για εσάς; 

Σοβαρή σχέση συνεργασίας και πληρωμή μετά το αποτέλεσμα, δηλαδή αφού έχετε διαπιστώσει προηγουμένως τις πρωτιές της σελίδας σας.
ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ GOOGLE
 • Έχετε μία επιχείρηση ή είστε στο ξεκίνημα μίας νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας; 

 • Θέλετε να φιγουράρει η ιστοσελίδα σας στην πρώτη θέση στη Google;


Τί έχετε να κερδίσετε από την πρώτη θέση με οργανική προώθηση, ήτοι όχι με πληρωμές στο google adwords;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ στο GOOGLE

Published on December 27, 2017 by chris01 | Updated on December 5, 2018 | Views: 534

Πολλές υποσχέσεις για εμφάνιση ιστοσελίδας στην πρώτη σελίδα της Google και πρώτη θέση στο Google χωρίς αποτελέσματα με χαμένα χρήματα και χρόνο; Δεν είναι και τόσο δύσκολο να βγει κάποιος για συνδυασμό λέξεων όπως ανακαίνιση πολυκατοικίας, ή σπιτιού αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να βγει για μία μόνο λέξη. Τί σημαίνει για μία μόνο λέξη; Εννοούμε για μία λέξη κλειδί, όπως η λεξη "ανακαίνιση" . Αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο και είναι συνδυασμός πάρα πολλών παραγόντων και όχι μόνο ζήτημα SEO. Αντίθετα με ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι, μία κακή ιστοσελίδα μπορεί να κάνει αδύνατο το έργο ενός επιστήμονα SEO στην προώθηση ιστοσελίδων.
Google πρώτη σελίδα.

Πρώτη σελίδα στη Google

Η πρώτη σελίδα για μία ιστοσελίδα στη Google δεν είναι ακατόρθωτη. Ακόμη και με τύχη μπορεί κι ένας νεαρός χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις να τα καταφέρει. Πρωτίστως, εκείνο, που έχει αξία, είναι η πρώτη θέση. Αργότερα θα εμπλουτιστεί αυτό το άρθρο με έργα από το πάρα πολύ πλούσιο Portfolio μας.

Γιατί να μας εμπιστευτείτε για την πρώτη σελίδα στη Google;

Είμαστε οι πιο αξιόπιστοι συνεργάτες στη στόχευση για πρώτη σελίδα στη Google στην ελληνική αγορά:

 • Διότι εμείς δεν απολύσαμε προσωπικό μέσα στην κρίση αλλά προσλάβαμε.
 • Διότι επεκτείναμε τον κύκλο εργασιών μας.
 • Διότι οι πελάτες μας έχουν το μέγιστο ROI από το SEO και το Digital marketing.
 • Διότι η αγορά θέλει ο επιχειρηματίας να έχει λόγο.
 • Διότι υπάρχουν άλλοι 20 λόγοι, που μπορούν να αναλυθούν σε ένα mmeting με τον κάθε υποψήφιο πελάτη.

Κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Συνακόλουθα κάθε προϊόν ή υπηρεσία είναι μοναδική.

 1. Αυτές οι διαπιστώσεις είναι από μόνες τους ικανές να απαιτείται ιδιαίτερη προσέγγιση σε κάθε πρότζεκτ. Τίποτα δεν δουλεύει στον αυτόματο πιλότο.
 2. Κάθε πρότζεκτ είναι μοναδικό, λαμβάνει μοναδικό ID, το αναλαμβάνει συγκεκριμένος project manager με την ομάδα του και καθημερινά στέλνει αναφορά πεπραγμένων.
 3. Η παρακολούθηση κάθε έργου γίνεται καθημερινά, τόσο με ειδικούς αλγορίθμους όσο και με ιδιαίτερη φροντίδα.

Θα χαρούμε να κάνουμε ένα πρώτο ραντεβού για να δείτε τις εγκαταστάσεις μας και το χώρο εργασίας μας. 

Αν αδυνατείτε, μπορούμε να κλείσουμε ένα ραντεβού εντελώς δωρεάν στο χώρο σας σε εύλογο χρονικό διάστημα. Ο ελάχιστος χρόνος, που απαιτείται είναι τα 45 λεπτά για μία πρώτη παρουσίαση και την καταγραφή των αναγκών σας από εξειδικευμένη ομάδα εργασίας.

Η προσπάθεια εμφάνισης πρώτης σελίδας στη Google για μία ιστοσελίδα πόσο δύσκολη είναι;

Οποιοσδήποτε μπορεί να επιτύχει οργανική θέση κατάταξης πρώτης σελίδας στη Google για την ιστοσελίδα του. Το ερώτημα, που αναφύεται εδώ, είναι ποιό είναι το κόστος. ε άλλη διατύπωση:

Πόσο στοιχίζει να έχει κάποιος όχι μόνο την πρώτη σελίδα αλλά και στην πρώτη θέση της Google;

Προφανώς το ζήτημα είναι:

 • ποιό είναι το budget,
 • ποιός είναι ο πελάτης,
 • ποιός είναι ο πωλητής,
 • ποιό είναι το οικονομικό προσδοκώμενο αποτέλεσμα και
 • ποιά είναι η αναμενόμενη χρονική περίοδος επιτυχίας;

 

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ GOOGLE

Published on December 27, 2017 by chris01 | Updated on September 25, 2018 | Views: 535

Πολλές υποσχέσεις για εμφάνιση ιστοσελίδας στην πρώτη σελίδα της Google και πρώτη θέση στο Google χωρίς αποτελέσματα με χαμένα χρήματα και χρόνο; Η πρώτη θέση στη Google αλλά και θέση είναι το βασικό μας αντικείμενο, η αιχμή του δόρατος των υπηρεσιών μας. Πράγματι, η Medusa WdT με 17 συναπτά έτη επαγγελματικής δραστηριότητας στην προώθηση ιστοσελίδων πρωτοστατεί. Οι περισσότερες επιχειρήσεις την προτιμούν για να φέρουν την ιστοσελίδα τους στην πρώτη σελίδα στη Google.

Αυτό μεταφράζεται:

 • σε νέους πελάτες,
 • στο χτίσιμο brand name και
 • στην εδραίωση μίας επιχείρησης, ακόμη και σε περίοδο κρίσης.

Πρώτη θέση στη Google

Και άλλη πρώτη θέση στη Google για τον κ. Σωτηρόπουλο όχι μόνο για ντετέκτιβ αλλά και γραφεία ιδιωτικών ερευνών, όπως και private investigations offices in Greece. Αυτή είναι μία μόνο από τις πολλές μας διεθνείς επιτυχίες. Σε περιβάλλον βαθειάς κρίσης μόνο οι πελάτες από το εξωτερικό μπορούν να πληρώσουν. Έτσι η προωθητικές ενέργειες με στόχο το εξωτερικό είναι η ενδεδειγμένη λύση. Πράγματι, όσες επιχειρήσεις στόχευσαν όχι μόνο την εγχώρια αγορά, επιβίωσαν αλλα και αύξησαν τους τζίρους τους. Η Ελλάδα έχει πολύ καλό επιστημονικό δυναμικό. Μένει και άλλες εταιρείες να το αξιοποιήσουν.

Η βελτιστοποίηση κώδικα

Η βελτιστοποίηση κώδικα είναι ἐκ τῶν ὧν οὐκ ἄ­νευ (sine qua non) για τις μηχανές αναζήτησης. Αντίθετα με αυτά, που πρεσβεύουμε,  οι περισσότεροι φροντίζουν να μην τηρούν τις βασικές γραμμές της Google, αλλά προβαίνουν σε αντικανονικές ενέργειες. Τέτοιες είναι η δημιουργία backlinks με προγράμματα και αυτοματισμούς. Προσωρινά μπορεί να έχουν κάποιες επιτυχίες, που είναι περιστασιακές, ίσα ίσα για να καρπωθούν την αμοιβή και μην τον είδατε τον Παναγή. Ξεχνούν ότι δεν καίγεται μακροπρόθεσμα μόνο ο πελάτης, αλλά και οι ίδιοι, διότι είναι καταγεγραμμένες στη Google όλες οι ανορθόδοξες κινήσεις, που έχουν γίνει, καθώς και τα fake emails ή η αμφιβόλου ποιότητας ιστοσελίδες, από όπου αντλήθηκαν επί αμοιβή τα backlinks.

Ο Seo expert ή specialist

Για αυτό χρειάζεται ένας καλός Seo expert ή specialist για να καθαρίσει, επί το λαϊκότερον. Επισημαίνουμε ότι δεν είναι ίδια η σημασία των δύο λέξεων, αλλά θα αναφερθούμε σε αυτό εν ευθέτω χρόνω. Για την ώρα καλή πλοήγηση στο πόρταλ μας.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Published on February 13, 2016 by chris01 | Updated on December 28, 2017 | Views: 841

Για τις λέξεις ιδιωτικός ντέτεκτιβ εμφάνιση ιστοσελίδας στην πρώτη θέση της Google.

Ιδιωτικός ντετέκτιβ στην Αθήνα.

Κάντε κλικ για να δείτε το πρότζεκτ της προώθησης σε ένα πλέγμα ιστοσελίδων, blogs και social media.

ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Published on February 13, 2016 by chris01 | Updated on December 28, 2017 | Views: 752

Για τις λέξεις γιτρός στο σπίτι ή κατ οίκον πώς μπορεί κάποιος να εγγυηθεί εμφάνιση μίας ιστοσελίδας στην πρώτη σελίδα της google;Δείτε πώς καταφέραμε να φιγουράρει η ιστοσελίδα www.giatros24.net στην πρώτη σελίδα στη Google για τις λέξεις κλειδιά:

 ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ, ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Για τις λέξεις γιατρός στο σπίτι ή γιατροί κατ οίκον πώς μπορεί κάποιος να εγγυηθεί εμφάνιση μίας ιστοσελίδας στην πρώτη σελίδα Google;

   

ΜΕΤΑΦΟΡA ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

Published on February 13, 2016 by chris01 | Updated on December 28, 2017 | Views: 750

Μεταφορές έργων τέχνηςΓια μεταφορά έργων τέχνης πώς μπορεί κάποιος να εγγυηθεί εμφάνιση βίντεο στην πρώτη σελίδα στο Google; Όλα είναι εφικτά, αρκεί να καταστρωθεί ένα πλάνο SEO και μία στρατηγική με προσαρμοστικά φίλτρα. Αυτά, φυσικά, είναι ακατανόητα για τους περισσότερους. Δεν μπορούμε όμως, όσο φειδωλοί και να είμαστε, να διαγράψουμε εντελώς τον τρόπο σκέψης και εργασίας μας. Για αυτό και οι τεχνικές από μένες τους δεν λενε τίποτα. Διαβάστε στο παρόν πόρταλ οτιδήποτε σας ενδιαφέρει και σας ιντριγκάρει. Όμως κριτήριο δεν είναι τα γραφόμενα, αλλά ο φωτισμός του περιεχομένου.

Πρώτη σελίδα στη Google για βίντεο

Πράγματι, το βίντεο στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=x7aVYfAqj9Q είναι στην πρώτη σελίδα για τις λέξεις, που αναφέραμε. Όλα είναι δυνατά. Ακόμα και η προώθηση βίντεο στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και όχι μόνο ιστοσελίδων. Τα πάντα είναι ζήτημα εμπιστοσύνης. Με βάση την εμπιστοσύνη ξεκινά κάποιος και χτίζει σχέσεις, που διαρκούν στο χρόνο και ευδοκιμούν. 

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Published on August 26, 2014 by chris01 | Updated on December 28, 2017 | Views: 1040

Πολλές υποσχέσεις για εμφάνιση της ιστοσελίδας σας στην πρώτη σελίδα της Google αλλά και πρώτη θέση στο Google; Αξιόπιστοι συνεργάτες για προώθηση ιστοσελίδων εγγυημένα. Επίσης, κατασκευή ιστοσελίδων, βελτιστοποίηση κώδικα, seo experts, seo specialist.

PORTAL ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Published on July 25, 2011 by chris01 | Updated on December 28, 2017 | Views: 29487

Βρείτε στο portal μας για μεταφορές μετακομίσεις τον κατάλληλο συνεργάτη επαγγελματία για την εξυπηρέτησή σας.

http://www.metakomisismetafores.gr

Τα portals που σχεδιάζουμε βασίζονται σε ανάλογη εμπειρία μας στο σχεδιασμό οδηγών αγοράς, που έχουμε συμματάσχει έως τώρα, ώστε να πετύχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα τόσο αισθητικά αλλά και ...

περισσότερα...

SEO experts

Published on June 11, 2011 by chris01 | Updated on December 5, 2018 | Views: 31092

Είμαστε SEO specialists με πρωτοποριακές τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων, που πάντα αναζητούσατε, ικανοί να σας προωθήσουμε την ιστοσελίδα σας χωρίς να πληρώνετε μηνιαία συμβόλαια στη google και yahoo ή σε επιτήδειους, οι οποίοι λόγω έλλειψης γνώσης θα σας μαδήσουν επωφελούμενοι από την άγνοια σας. Γι' αυτό τώρα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε πλήρως για τον κόσμο του SEO - Search Engine Optimization

περισσότερα...

Για να δείτε τα elementary βήματα, που πρέπει να κάνει κάποιος στην προσπάθειά του για προώθηση ιστοσελίδων φτάνει να κάνετε ένα ραντεβού μαζί μας στο χώρο σας: 698.7000.194.

Κατασκευή και ανάπτυξη ιστοσελίδων

Published on December 13, 2010 by www.medusa.gr | Updated on December 5, 2018 | Views: 34280

Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες. Πρωτοπορούμε στην ανάπτυξη και κατασκευή ιστοσελίδων με έργα τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.


http://www.lhw.gr 
(Εργαστήριο Λιμενικών Έργων για το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο)
-----------------------------------------------------------------------------------

http://www.cargo-greece.gr/
(ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ)
-----------------------------------------------------------------------------------

http://www.mandrakis.gr

http://www.metakomisismetafores.gr 

http://www.athos-greece.net

http://www.apentomoseis-apolymanseis.gr

http://www.giannoutsos.com

http://www.athens-ambulance.com

http://www.athens-ambulance.com

                                                            αναλυτικότερα...

Πρωτοπορούμε στις προωθήσεις ιστοσελίδων

Published on December 13, 2010 by www.medusa.gr | Updated on December 28, 2017 | Views: 34156

Μετά από πολυετή ενασχόληση στον τομέα προώθηση ιστοσελίδων αναπτύξαμε: τεχνικές οργανικής προώθησης ιστοσελίδων, τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων (seo technics), προώθησης σε χώρους κοινωνικής δικτύωσης, συνδιαστικές προωθήσεις κ.α.

Όλες είναι συμβατές με τις μηχανές αναζήτησης όπως είναι η Google, η Yahoo και η Altavista, ώστε ιστοσελίδες μας να βρίσκονται εγγυημένα στις πρώτες θέσεις της google και άλλων μηχανών αναζήτησης!

περισσότερα για προωθήσεις ιστοσελίδων αλλά και πρώτη θέση Google

ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗ GOOGLE, ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ GOOGLE, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, SEO, EXPERTS, SPECIALISTS
Sections: Images: ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΘΕΣΗ GOOGLE, seo technics specialist expert » ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ GOOGLE

« Previous Image  

2199 Views

Η πρώτη θέση στη Google στην ανακαίνιση σπιτιού και ανακαίνιση πολυκατοικίας είναι γεγονός για τη Dynamic Group. Φυσικά χρειάστηκε αρκετός καιρός και νέες τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων. Τίποτα δεν έρχεται δώρο, αλλά πάντα ως καρπός επίμονων προσπαθειών και μόχθου. Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις. Απεναντίας κάθε πρότζεκτ είναι μοναδικό και χρειάζονται προσαρμοστικά φίλτρα. Σε αυτά μπορούμε να πούμε όπως δείχνει και η εικόνα ότι έχουμε τις περισσότερες επιτυχίες στην Ελλάδα στις πιο δύσκολες λέξεις κλειδιά.

Submitted by: chris01
Επικοινωνηστε μαζι μας!

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας 

πιέστε εδώ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ MEDUSA ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

For english please
MEDUSA ENGLISH
click here!

Fuer Deutsch bitte
MEDUSA DEUTSCH

hier druecken!

express airport parking. Πάρκιν αεροδρομίου Ελ Βενιζέλος.

parking αεροδρομίου,  airport parking

Κουφώματα Dauwin αλουμινίου Παπαβασιλείου.

κουφώματα

κουφώματα αλουμινίου

ξύλινα κουφώματα

συνθετικά κουφώματα

Για ντετέκτιβ  και γραφεία ιδιωτικών ερευνών πάλι έχουμε πρωτιές

Δείτε, επίσης, τη νέα custom ιστοσελίδα σχεδιασμένη σε php πλήρως

Ντετέκτιβ με γραφεία στην Αθήνα.

για τα γραφεία ερευνών στην Αθήνα

Νέο πρότζεκτ με πολλές πρώτες θέσεις στη Google για:

Αποφράξεις στην Αθήνα από τη ΣΤΕΡΓΙΟΣ SERVICES.

αποφράξεις Αθήνα

και

Αποφράξεις στην Αθήνα από τη ΝΩΕ SERVICES.

αποφράξεις στην Αθήνα Νώε

Εδώ όμως η ανάπτυξη έγινε με ολοκαίνουριο μοναδικό custom C.M.S.. Έτσι δεν είναι μόνο το design μοναδικό αλλά κυρίως το προγραμματιστικό μέρος της δημιουργίας. Δείτε τις λέξεις κλειδιά:

αποφράξεις Αθήνα,

αποφράξεις Αγία Παρασκευή,

αποφράξεις Βύρωνα,

αποφράξεις Πεντέλη,

Αποφράξεις στο Γουδή,

Αποφράξεις στην Ηλιούπολη,

Αποφράξεις στα Ιλίσια,

Αποφράξεις στο Παγκράτι,

Αποφράξεις στον Υμηττό,

Αποφράξεις στην Αργυρούπολη,

Αποφράξεις στη Βούλα,

Αποφράξεις στη Γλυφάδα,

Αποφράξεις στο Ελληνικό,

Αποφράξεις στο Αιγάλεω,

Αποφράξεις στο Περιστέρι,

Αποφράξεις στο Χαλάνδρι,

Αποφράξεις στο Χολαργό

δείτε για αποφράξεις  

Πρώτη σελίδα στο Google.

Πρώτη σελίδα στο Google

ΜΗΝΥΜΑ Κ. ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ

Ο πρώην Πρύτανης και νυν Διευθυντής του Εργαστηρίου Λιμενικών Έργων (ΕΛΕ) κ. Μουτζούρης Κ. μας εμπιστεύτηκε, ώστε να μπει το έργο του εργαστηρίου στο διαδίκτυο με στοχευμένο τρόπο και να αναδειχθεί ο πολυσχιδής ρόλος του στην ανάπτυξη των Λιμενικών έργων υποδομής της χώρας μας.

"Η συμβολή στο σχεδιασμό και ανάπτυξη της ιστοσελίδας για το Εργαστήριο Λιμενικών Έργων της εταιρείας medusa WDT ήταν αποφασιστικής σημασίας για το άνοιγμα που κάναμε στην ψηφιακή εποχή." 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ GOOGLE

Η πρώτη σελίδα στη Google είναι πολύ πιο εύκολος στόχος.

 1. Εμπιστεύεστε τους πιο ειδικούς για πρώτη σελίδα Google.
 2. Έχουμε τους περισσότερους επιτυχημένους πελάτες στην ελληνική αγορά.
 3. Έχουμε ήδη 3ετή παρουσία στην αγορά του εξωτερικού, όπου πια είμαστε η μόνη επιχείρηση, που εμπιστεύονται ξένες επιχειρήσεις.
 4. Ελάτε κι εσείς στο πολύ μεγάλο δίκτυο προώθησης στα πλαίσια ενός άκρως κερδοφόρου digital marketing.