Πρώτη σελίδα Google και πρώτη θέση στη Google.

ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ GOOGLE
Πολλές υποσχέσεις για εμφάνιση της ιστοσελίδας σας στην πρώτη σελίδα της google;

Πολλές οι απογοητεύσεις σας;

Δείτε σε αυτό το πόρταλ πλήθος αποδείξεων με χειροπιαστά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της πολύχρονης (ήδη 16 συναπτά έτη) πορείας μας στην προώθηση ιστοσελίδων.

Καλέστε μας για μία δωρεάν συνάντηση και ενημέρωση στο χώρο σας.
SEO SPECIALISTS
Έχετε απογοητευτεί ήδη από πολλούς, που αυτοαποκαλούνται seo specialists;

Για να διαβάζετε αυτή την ιστοσελίδα, σημαίνει ότι έχετε περάσει το στάδιο της σύγχυσης και πλέον ερευνάτε, είστε πολύ προσεκτικοί και απαιτείτε.

Τί είναι αυτό που είναι απαιτητό για εσάς; 

Σοβαρή σχέση συνεργασίας και πληρωμή μετά το αποτέλεσμα, δηλαδή αφού έχετε διαπιστώσει προηγουμένως τις πρωτιές της σελίδας σας.
ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ GOOGLE
  • Έχετε μία επιχείρηση ή είστε στο ξεκίνημα μίας νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας; 

  • Θέλετε να φιγουράρει η ιστοσελίδα σας στην πρώτη θέση στη google;


Τί έχετε να κερδίσετε από την πρώτη θέση με οργανική προώθηση, ήτοι όχι με πληρωμές στο google adwords;
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ στο GOOGLE

Published on December 27, 2017 by chris01 | Updated on December 28, 2017 | Views: 92

Πολλές υποσχέσεις για εμφάνιση ιστοσελίδας στην πρώτη σελίδα της Google και πρώτη θέση στο Google χωρίς αποτελέσματα με χαμένα χρήματα και χρόνο; Δεν είναι και τόσο δύσκολο να βγει κάποιος για συνδυασμό λέξεων όπως ανακαίνιση πολυκατοικίας, ή σπιτιού αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να βγει για μία μόνο λέξη. Τί σημαίνει για μία μόνο λέξη; Εννοούμε για μία λέξη κλειδί, όπως η λεξη "ανακαίνιση" . Αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο και είναι συνδυασμός πάρα πολλών παραγόντων και όχι μόνο ζήτημα SEO. Αντίθετα με ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι, μία κακή ιστοσελίδα μπορεί να κάνει αδύνατο το έργο ενός επιστήμονα SEO στην προώθηση ιστοσελίδων.
Google πρώτη σελίδα.

Πρώτη σελίδα στη Google

Η πρώτη σελίδα για μία ιστοσελίδα στη Google δεν είναι ακατόρθωτη. Ακόμη και με τύχη μπορεί κι ένας νεαρός χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις να τα καταφέρει. Πρωτίστως, εκείνο, που έχει αξία, είναι η πρώτη θέση. Αργότερα θα εμπλουτιστεί αυτό το άρθρο με έργα από το πάρα πολύ πλούσιο Portfolio μας.

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ GOOGLE

Published on December 27, 2017 by chris01 | Updated on December 28, 2017 | Views: 86

Πολλές υποσχέσεις για εμφάνιση ιστοσελίδας στην πρώτη σελίδα της Google και πρώτη θέση στο Google χωρίς αποτελέσματα με χαμένα χρήματα και χρόνο; Η πρώτη θέση στη Google αλλά και θέση είναι το βασικό μας αντικείμενο, η αιχμή του δόρατος των υπηρεσιών μας. Πράγματι, η Medusa WdT με 17 συναπτά έτη επαγγελματικής δραστηριότητας στην προώθηση ιστοσελίδων πρωτοστατεί. Οι περισσότερες επιχειρήσεις την προτιμούν για να φέρουν την ιστοσελίδα τους στην πρώτη σελίδα στη Google.

Αυτό μεταφράζεται:

  • σε νέους πελάτες,
  • στο χτίσιμο brand name και
  • στην εδραίωση μίας επιχείρησης, ακόμη και σε περίοδο κρίσης.
 Ανακαίνιση σπιτιών στην πρώτη θέση στη Google.    Μεταμοσχεύσεις μαλλιών στην πρώτη σελίδα Google. 
Ανακαίνιση σπιτιών στην πρώτη θέση στη Google        Μεταμοσχεύσεις μαλλιών στην πρώτη σελίδα Google

Πρώτη θέση στη Google

Και άλλη πρώτη θέση στη Google για τον κ. Καραλέξη όχι μόνο για ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ, αλλά και dermatologist in Greece και hair transplantation in Greece. Αυτή είναι μία από τις πολλές μας διεθνείς επιτυχίες. Σε περιβάλλον βαθειάς κρίσης μόνο οι πελάτες από το εξωτερικό μπορούν να πληρώσουν. Έτσι η προωθητικές ενέργειες με στόχο το εξωτερικό είναι η ενδεδειγμένη λύση. Πράγματι, όσες επιχειρήσεις στόχευσαν όχι μόνο την εγχώρια αγορά, επιβίωσαν αλλα και αύξησαν τους τζίρους τους. Η Ελλάδα έχει πολύ καλό επιστημονικό δυναμικό. Μένει και άλλες εταιρείες να το αξιοποιήσουν.

Η βελτιστοποίηση κώδικα

Η βελτιστοποίηση κώδικα είναι ἐκ τῶν ὧν οὐκ ἄ­νευ (sine qua non) για τις μηχανές αναζήτησης. Αντίθετα με αυτά, που πρεσβεύουμε,  οι περισσότεροι φροντίζουν να μην τηρούν τις βασικές γραμμές της Google, αλλά προβαίνουν σε αντικανονικές ενέργειες. Τέτοιες είναι η δημιουργία backlinks με προγράμματα και αυτοματισμούς. Προσωρινά μπορεί να έχουν κάποιες επιτυχίες, που είναι περιστασιακές, ίσα ίσα για να καρπωθούν την αμοιβή και μην τον είδατε τον Παναγή. Ξεχνούν ότι δεν καίγεται μακροπρόθεσμα μόνο ο πελάτης, αλλά και οι ίδιοι, διότι είναι καταγεγραμμένες στη Google όλες οι ανορθόδοξες κινήσεις, που έχουν γίνει, καθώς και τα fake emails ή η αμφιβόλου ποιότητας ιστοσελίδες, από όπου αντλήθηκαν επί αμοιβή τα backlinks.

Ο Seo expert ή specialist

Για αυτό χρειάζεται ένας καλός Seo expert ή specialist για να καθαρίσει, επί το λαϊκότερον. Επισημαίνουμε ότι δεν είναι ίδια η σημασία των δύο λέξεων, αλλά θα αναφερθούμε σε αυτό εν ευθέτω χρόνω. Για την ώρα καλή πλοήγηση στο πόρταλ μας.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Published on February 13, 2016 by chris01 | Updated on December 28, 2017 | Views: 565

Για τις λέξεις ιδιωτικός ντέτεκτιβ εμφάνιση ιστοσελίδας στην πρώτη θέση της Google.

Ιδιωτικός ντετέκτιβ στην Αθήνα.

Κάντε κλικ για να δείτε το πρότζεκτ της προώθησης σε ένα πλέγμα ιστοσελίδων, blogs και social media.

ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Published on February 13, 2016 by chris01 | Updated on December 28, 2017 | Views: 519

Για τις λέξεις γιτρός στο σπίτι ή κατ οίκον πώς μπορεί κάποιος να εγγυηθεί εμφάνιση μίας ιστοσελίδας στην πρώτη σελίδα της google;Δείτε πώς καταφέραμε να φιγουράρει η ιστοσελίδα www.giatros24.net στην πρώτη σελίδα στη Google για τις λέξεις κλειδιά:

 ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ, ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Για τις λέξεις γιατρός στο σπίτι ή γιατροί κατ οίκον πώς μπορεί κάποιος να εγγυηθεί εμφάνιση μίας ιστοσελίδας στην πρώτη σελίδα Google;

   

ΜΕΤΑΦΟΡA ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

Published on February 13, 2016 by chris01 | Updated on December 28, 2017 | Views: 508

Μεταφορές έργων τέχνηςΓια μεταφορά έργων τέχνης πώς μπορεί κάποιος να εγγυηθεί εμφάνιση βίντεο στην πρώτη σελίδα στο Google; Όλα είναι εφικτά, αρκεί να καταστρωθεί ένα πλάνο SEO και μία στρατηγική με προσαρμοστικά φίλτρα. Αυτά, φυσικά, είναι ακατανόητα για τους περισσότερους. Δεν μπορούμε όμως, όσο φειδωλοί και να είμαστε, να διαγράψουμε εντελώς τον τρόπο σκέψης και εργασίας μας. Για αυτό και οι τεχνικές από μένες τους δεν λενε τίποτα. Διαβάστε στο παρόν πόρταλ οτιδήποτε σας ενδιαφέρει και σας ιντριγκάρει. Όμως κριτήριο δεν είναι τα γραφόμενα, αλλά ο φωτισμός του περιεχομένου.

Πρώτη σελίδα στη Google για βίντεο

Πράγματι, το βίντεο στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=x7aVYfAqj9Q είναι στην πρώτη σελίδα για τις λέξεις, που αναφέραμε. Όλα είναι δυνατά. Ακόμα και η προώθηση βίντεο στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και όχι μόνο ιστοσελίδων. Τα πάντα είναι ζήτημα εμπιστοσύνης. Με βάση την εμπιστοσύνη ξεκινά κάποιος και χτίζει σχέσεις, που διαρκούν στο χρόνο και ευδοκιμούν. 

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Published on August 26, 2014 by chris01 | Updated on December 28, 2017 | Views: 806

Πολλές υποσχέσεις για εμφάνιση της ιστοσελίδας σας στην πρώτη σελίδα της Google αλλά και πρώτη θέση στο Google; Αξιόπιστοι συνεργάτες για προώθηση ιστοσελίδων εγγυημένα. Επίσης, κατασκευή ιστοσελίδων, βελτιστοποίηση κώδικα, seo experts, seo specialist.

PORTAL ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Published on July 25, 2011 by chris01 | Updated on December 28, 2017 | Views: 29221

Βρείτε στο portal μας για μεταφορές μετακομίσεις τον κατάλληλο συνεργάτη επαγγελματία για την εξυπηρέτησή σας.

http://www.metakomisismetafores.gr

Τα portals που σχεδιάζουμε βασίζονται σε ανάλογη εμπειρία μας στο σχεδιασμό οδηγών αγοράς, που έχουμε συμματάσχει έως τώρα, ώστε να πετύχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα τόσο αισθητικά αλλά και ...

περισσότερα...

SEO experts

Published on June 11, 2011 by chris01 | Updated on December 28, 2017 | Views: 30847

Είμαστε SEO specialists με πρωτοποριακές τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων, που πάντα αναζητούσατε, ικανοί να σας προωθήσουμε την ιστοσελίδα σας χωρίς να πληρώνετε μηνιαία συμβόλαια στη google και yahoo ή σε επιτήδειους, οι οποίοι λόγω έλλειψης γνώσης θα σας μαδήσουν επωφελούμενοι από την άγνοια σας. Γι' αυτό τώρα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε πλήρως για τον κόσμο του SEO - Search Engine Optimization

περισσότερα...

Πιο κάτω βλέπετε τα elementary βήματα που πρέπει να κάνει κάποιος στην προσπάθειά του για προώθηση ιστοσελίδων!
seo technics 

Κατασκευή και ανάπτυξη ιστοσελίδων

Published on December 13, 2010 by www.medusa.gr | Updated on December 27, 2017 | Views: 34280

Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες. Πρωτοπορούμε στην ανάπτυξη και κατασκευή ιστοσελίδων με έργα τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.


http://www.lhw.gr 
(Εργαστήριο Λιμενικών Έργων για το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο)
-----------------------------------------------------------------------------------

http://www.cargo-greece.gr/
(ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ)
-----------------------------------------------------------------------------------

http://www.mandrakis.gr

http://www.metakomisismetafores.gr 

http://www.athos-greece.net

http://www.apentomoseis-apolymanseis.gr

http://www.giannoutsos.com

http://www.athens-ambulance.com

http://www.athens-ambulance.com

                                                            αναλυτικότερα...

Πρωτοπορούμε στις προωθήσεις ιστοσελίδων

Published on December 13, 2010 by www.medusa.gr | Updated on December 28, 2017 | Views: 34156

Μετά από πολυετή ενασχόληση στον τομέα προώθηση ιστοσελίδων αναπτύξαμε: τεχνικές οργανικής προώθησης ιστοσελίδων, τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων (seo technics), προώθησης σε χώρους κοινωνικής δικτύωσης, συνδιαστικές προωθήσεις κ.α.

Όλες είναι συμβατές με τις μηχανές αναζήτησης όπως είναι η Google, η Yahoo και η Altavista, ώστε ιστοσελίδες μας να βρίσκονται εγγυημένα στις πρώτες θέσεις της google και άλλων μηχανών αναζήτησης!

περισσότερα για προωθήσεις ιστοσελίδων αλλά και πρώτη θέση Google

ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗ GOOGLE, ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ GOOGLE, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, SEO, EXPERTS, SPECIALISTS
Sections:

Επικοινωνηστε μαζι μας!

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας 

πιέστε εδώ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ MEDUSA ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

For english please
MEDUSA ENGLISH
click here!

Fuer Deutsch bitte
MEDUSA DEUTSCH

hier druecken!

express airport parking. Πάρκιν αεροδρομίου Ελ Βενιζέλος.

parking αεροδρομίου,  airport parking

Ανακαίνιση σπιτού από τη Dynamic Group.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Στις ανακαινίσεις σπιτιού η Dynamic Group πρωτοστατεί

Μεταμόσχευση μαλλιών και εμφύτευση από τον κ. Καραλέξη.

Στη μεταμόσχευση μαλλιών και εμφύτευση ο κ. Καραλέξης, δερματολόγος στην Αθήνα, έχει μία ανταγωνσιστική παρουσία μεταξύ πολλών κλινικών μεταμόσχευσης μαλλιών

Για ντετέκτιβ  και γραφεία ιδιωτικών ερευνών πάλι έχουμε πρωτιές

Δείτε, επίσης, τη νέα custom ιστοσελίδα σχεδιασμένη σε php πλήρως

Ντετέκτιβ με γραφεία στην Αθήνα.

για τα γραφεία ερευνών στην Αθήνα

ΜΗΝΥΜΑ Κ. ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ

Ο πρώην Πρύτανης και νυν Διευθυντής του Εργαστηρίου Λιμενικών Έργων (ΕΛΕ) κ. Μουτζούρης Κ. μας εμπιστεύτηκε, ώστε να μπει το έργο του εργαστηρίου στο διαδίκτυο με στοχευμένο τρόπο και να αναδειχθεί ο πολυσχιδής ρόλος του στην ανάπτυξη των Λιμενικών έργων υποδομής της χώρας μας.

"Η συμβολή στο σχεδιασμό και ανάπτυξη της ιστοσελίδας για το Εργαστήριο Λιμενικών Έργων της εταιρείας medusa WDT ήταν αποφασιστικής σημασίας για το άνοιγμα που κάναμε στην ψηφιακή εποχή." 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ