Η Πρώτη Θέση Google για τη λέξη Ηλεκτρολόγος ήρθε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όχι αναπάντεχα, αλλά με συντονισμένες ενέργειες στα πλαίσια των SEO κατευθύνσεων που ακολουθούμε.

Πώς μία τόσο δύσκολη λέξη Ηλεκτρολόγος είναι στην πρώτη θέση στη Google?

Είναι αξιοσημείωτο πώς η ομάδα που συγκροτήθηκε ειδικά για αυτό το δύσκολο έργο έφερε εις πέρας μία εκ πρώτης όψεως πολύ δύσκολη αποστολή. Να πετύχει πρώτη θέση για τη λέξη Ηλεκτρολόγος. Πρόκειται για μονολεκτική προώθηση και σε ένα χώρο όπου οι επαγγελματίες είναι χιλιάδες. Επίσης, μεσουρανούν διαφημιστικοί οδηγοί όπως είναι ο χρυσός οδηγός, το vrisko και ο δουλευταράς.

Service κλιματιστικών επισκευή και συντήρηση

Εκτός από τη λέξη Ηλεκτρολόγος μας ανατέθηκε αμέσως μετά στο ίδιο Portal η προώθηση για το service κλιματιστικών. Αρκετά επίπονη διαδικασία όταν δεν γίνει εξαρχής το αίτημα. Ωστόσο πετύχαμε όλους τους νέους στόχους.

Επισκευές κλιματιστικών

Επισκευές Πλυντηρίων και Συντήρηση

Ο όμιλος για τον οποίο δημιουργήθηκε αυτή η επιτυχημένη ιστοσελίδα μας ανέθεσε επιπλεόν υπηρεσίες, που επιβάρυναν σημαντικά το όλο πρότζεκτ. Παρόλα αυτά δεν αφήσαμε μία υπόσχεση στον αέρα, απεναντίας ανταποκριθήκαμε αμέσως.

Για επισκευές πλυντηρίων πετύχαμε πάρα πολύ υψηλή θέση κατάταξης.

Επισκευές πλυντηρίων

Service τηλεοράσεων Αθήνα Βόλο και Ηράκλειο Κρήτης

Μία απο τις τελευταίες αναθέσεις του ομίλου ήταν να προωθήσουμε το σέρβις τηλεοράσεων. Φυσικά, διαφοροποιήθηκε και το τίμημα ελαφρώς.

Η εταιρεία ilektrologoi 24 διαθέτει χρόνια εμπειρίας και προϋπηρεσίας στον τομέα των επισκευών τηλεοράσεων.

Επισκευές τηλεοράσεων

Τέλος, συνιστούμε να κάνετε μαζί μας ένα ραντεβού για να δούμε την περίπτωση που σας ενδιαφέρει. Κάθε πρότεκτ δεν μοιάζει με το διπλανό του, αλλά χρήζει της απαραίτητης προσοχής μίας task force Medusa!

Τελευταία ενημέρωση: 12 Ιανουαρίου 2021. Αρχισυνταξία: Καλλίδη Ευτυχία για Medusa Group.

Συντάκτης: Λαμπροπούλου Κλειώ.